Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 22/09/2017.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/zuigspeen-nuby/p-539324.

Zuigspeen
transparant
geschikt voor drinkbeker Nûby XL
2 stuk(s)

ref. I-201641
De antilek vervangtuit van Nûby is gemaakt van hetzelfde zachte siliconen als de Nûby spenen. Omdat het materiaal vergelijkbaar is, gebeurt de overgang van je kind van fles naar beker voeding in een handomdraai. Nûby garandeert dat het niet zal lekken. Dit komt omdat de Soft Sipper Tuit beschikt over een ingebouwd drukgevoelig ventiel. De tuit is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en heeft een brede hals. Als je kindje drinkt, stroomt er vloeistof uit de tuit. Zodra je kind stopt met drinken, sluit deze speciale klep, hierdoor garandeert Nûby een antilek vervangtuit.


€ 5,99
inclusief BTW en taksen


Meer inspiratie

 

Meer info


Kenmerken

Soort:zuigspeen
Leeftijdscategorie :6m+
Basiskleur:transparant
Geschikt voor
 · Merk:Nûby
 · Naam:XL
 · Universeel model:
Materiaal:siliconen
Type materiaal:zacht
Antilek:
Aantal stuks:2
Extra specificaties:- met flow control

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 19/10/2017.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 19/10/2017.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 19/10/2017.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 19/10/2017.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 19/10/2017.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?


Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!