FAQ Bopita bij dropshipment

Dit is niet van toepassing op Bopita kamers die enkel kunnen worden afgehaald in onze winkels.

Bestellen en bezorgen

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Ja, er is een afhaalmogelijkheid bij Paradisio voor jouw webshop-bestelling. Neem hiervoor contact op met ons.

Betaal ik verzendkosten?

We verzenden gratis in België en Nederland.

Kan ik achteraf betalen?

Nee, dat is niet mogelijk.

Hoe wordt mijn product geleverd?

Je bestelling wordt door Bopita of door een externe vervoerder in opdracht van Bopita geleverd. De door jouw bestelde artikelen worden zorgvuldig verpakt en op de afgesproken datum ongemonteerd geleverd tot aan de eerste deur van het door jouw opgegeven afleveradres. Als er geen lift aanwezig is dan vindt de levering plaats over de eerste drempel van het straatniveau.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bopita of een transportpartner van Bopita zullen je zending inplannen voor levering zodra de bestelling compleet leverbaar is en na ontvangst van je betaling. Bopita stuurt binnen enkele dagen een e-mailbevestiging, waarin wordt aangeduid wie de vervoerder is. De vervoerder neemt contact op met jou om een leverafspraak te plannen. Mochten één of meerdere artikelen van je bestelling niet voorradig zijn, dan ontvang je van Bopita of een transportpartner een bericht per e-mail of per telefoon zodra de bestelling compleet leverbaar is.

Kan ik mijn bestelling ook 's avonds laten bezorgen?

Nee, Bopita of de transportpartner van Bopita bezorgt uitsluitend op werkdagen tussen 8:00 en 18:00.

Kan ik een bezorgdatum kiezen?

Ja, je kan inderdaad een gewenste bezorgdatum kiezen. Deze zal richtinggevend zijn voor Bopita, die binnen enkele dagen een e-mailbevestiging stuurt, waarin wordt aangeduid wie de vervoerder is. De vervoerder neemt dan verder contact op met jou om een finale leverafspraak in te plannen.

Leveren jullie ook in het buitenland?

Bopita levert webshopbestellingen in België en Nederland. Het is helaas niet mogelijk om bestellingen buiten de genoemde landen te laten bezorgen.

Een product is niet op voorraad, kan ik het artikel toch bestellen?

U kunt het artikel wel bestellen. De bestelling wordt geleverd zodra de bestelling compleet leverbaar is.

Mijn geleverde bestelling is incompleet. Wat nu?

Zodra je geconstateerd hebt dat er een onderdeel of artikel ontbreekt aan de geleverde bestelling, vul je digitaal het service-formulier in op de website bopita.com onder "Service" of neem je contact op met ons.

Retourneren en ruilen

Hoe stuur ik mijn bestelling retour?

Je kunt een artikel dat niet naar wens is binnen 2 weken retourneren naar Bopita.

Vul in dat geval digitaal het service-formulier in op de website bopita.com onder "Service" of neem contact op met ons. Is het product te groot of te zwaar om op te sturen, dan biedt Bopita de mogelijkheid aan om tegen een vergoeding van 75 euro het artikel bij je thuis te laten ophalen. Vermeld dit dan in het digitale service-formulier op de website bopita.com onder “Service”. Je ontvangt vervolgens binnen 5 werkdagen een reactie van Bopita voor opvolging om de artikelen retour te halen.

Wij vragen dan ook om zorgvuldig om te gaan met de bestelling en de verpakking. Bopita of Paradisio kan immers een waardevermindering doorvoeren op de goederen die je gebruikt hebt op een manier die verder gaat dan nodig om de aard, kenmerken en werking ervan vast te stellen.

In alle gevallen storten wij het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel, exclusief verzendkosten en exclusief eventuele waardevermindering door schade, terug.

Hoelang duurt het voor mijn betaling is teruggestort?

Bij retournering van een artikel controleert Bopita dit artikel bij binnenkomst. Na binnenkomst en na controle en goedkeuring door Bopita, storten wij het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel, exclusief verzendkosten en exclusief eventuele waardevermindering door schade, terug.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?

Ja, de betreffende verzendkosten via een reguliere koerier voor het retourneren van het artikel. Eventuele schade bij transport is in dit geval voor rekening van de verzender.

Is het product te groot of te zwaar om op te sturen, dan biedt Bopita jou de mogelijkheid om het artikel tegen een vergoeding van 75 euro bij jou thuis te laten ophalen. Vul in dat geval digitaal het service-formulier in op de website bopita.com onder "Service" of neem contact op met ons.

Mag ik alle artikelen altijd retourneren?

Ja, indien een via deze webshop aangekocht product niet naar wens is, dan heb je het recht het artikel of de artikelen binnen 2 weken te retourneren.

Wij vragen dan ook om zorgvuldig om te gaan met de bestelling en de verpakking. Bopita of Paradisio kan immers een waardevermindering doorvoeren op de goederen die je gebruikt hebt op een manier die verder gaat dan nodig om de aard, kenmerken en werking ervan vast te stellen.

Service en garantie

Mijn product is defect. Wat moet ik doen?

Deze klacht meld je bij ons aan of via de website bopita.com. Vul in dat geval digitaal het service-formulier in op de website bopita.com onder "Service" of neem contact op met ons.

Je aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk in behandeling genomen.

Veiligheid en kwaliteit van de meubelen

De meubelen van Bopita zijn allen vervaardigd uit materiaal met een FSC-keurmerk. De producten worden in Nederland ontworpen en bij verschillende productielocaties in Europa vervaardigd. Geen materialen vervaardigd uit tropische houtsoorten, maar uit eerlijke Europese houtsoorten uit duurzaam onderhouden bossen. Bopita werkt ook uitsluitend met eco-vriendelijke en gecertificeerde materialen en alle producten voldoen aan de meest recente Europese EN-normeringen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang als eerste alle nieuwtjes!