Paradisio's kerstthema's 2016

Elk jaar opnieuw pakken we met plezier uit met onze kerstthema's. Ze doen dromen en inspireren en ze helpen om de decoratie te kiezen die perfect bij het gevoel past dat jij in Kerst vast wil leggen.

Christmas Time

We zijn op een landgoed van de familie in de heuvels. Op het landgoed staat een prachtige, traditionele schuur. De rode glanzende slee – volgestapeld met cadeaus – naast de landelijke schuur verraadt al waar het jaarlijkse familiekerstfeest plaats gaat vinden. Het is die tijd van het jaar weer… Het is Christmas Time!

Into The Woods

Een winterse barbecue bij een landelijk buitenhuisje in het bos… Genieten van de meest heerlijke gerechten bereid met zorg en liefde. Een geweldige combinatie van heerlijk eten en goede vrienden, op het mooiste feest van het jaar… Kerstmis.

Winter Secrets

Een lieflijk wit besneeuwde bosrijke omgeving… Zo op het eerste gezicht een heel eenvoudig bos. Maar de werkelijke schoonheid van de bomen laat zich al snel zien: sierlijke, glinsterende takken van de dauw. En overal kleine lichtjes… In het bos staat een prachtig huisje verborgen dat gezelligheid en warmte uitstraalt; gestoffeerde meubels, kussens, plaids, kaarsen en andere gezelligheid nodigen uit tot een winters kerstfeest.

Misty Lake

Een verstilde, natuurlijke omgeving, een schitterend huis in kerstsfeer in een serene winterlandschap met uitzicht op een groots meer… Het belooft een rustige kerst te worden. Even onthaasten van de hectiek van alledag en genieten van het winterse, frisse landschap!

Coming Home

Centraal staat een prachtig gedekte tafel, waar de hele familie aan plaats kan nemen. De tafel ziet er uitnodigend uit, met op ieder bord een klein cadeautasje. Een paar stoelen zijn extra versierd, met een kerstsok vol traditionele zuur- en kaneelstokken. Aanschuiven maar!

Palazzo Chic

Geïnspireerd door schatten uit de natuur; verschillende soorten koralen, schelpen, bergkristallen… Palazzo Chic is een elegant en vrouwelijk thema. Aan een majestueuze tafel, met wel 10 elegante stoelen, vindt straks een stijlvol kerstdiner plaats. De tafel is prachtig gedekt met een licht zijden tafelkleed en chic serviesgoed in ivoorwit, op onderborden met marmerprint.

Night Light

De sfeer, de stijl, de neonletters en de felle kleuren van dit thema doen denken aan Las Vegas Night Life. Een wereld van entertainment en show met kleurrijke en ook grappige elementen. Het wordt een spektakel met kerst!

Seduction

We staan voor een magische, grote ronde poort. De glanzende zwarte sleutels – bungelend aan een grote ijzeren ring – steken nog in het slot… Wie durft hier naar binnen te gaan? Nachtegalen en eksters – in fantasievolle kleurcombinaties – zitten hoog in de bomen. Vlinders fladderen in het rond en lijken net weggevlogen te zijn uit Duizend-en-een nacht. De tuin der verleiding!

Pure & Warm

Wonend in een oude boerderij met uitzicht op de wijde graslanden, een huis vol met robuuste elementen zoals gepleisterde muren, houten balken aan het plafond en een oude authentieke houten vloer. Hier zijn elementen van de Navajo-indianen duidelijk terug te zien in de moderne en robuuste home deco artikelen. Warm kaarslicht, grote plaids en een natuurlijk uitziende boom creëren een geheel nieuwe look voor kerst.

Kinderkerst

Zorg voor een knuffelzachte kerst en leg je kleine spruiten extra in de watten met kerstdecoratie waarop hun favoriete figuurtjes schitteren.

Kerstbomen

De perfecte kunststof kerstboom om het kerstthema van jouw dromen rond op te bouwen vind je vanzelfsprekend ook bij Paradisio. Ga dus snel een kijkje nemen in een van onze winkels of op de onze website.

Kerstdecoratie

Naast de leuke artikels van de kerstthema's heeft Paradisio uiteraard nog duizenden andere kerstartikelen in de winkelrekken staan. Ga dus snel een kijkje nemen in een van onze winkels of op de kerstafdeling van deze website.