Paradisio's kerstthema's 2018

Elk jaar opnieuw pakken we met plezier uit met onze kerstthema's. Ze doen dromen en inspireren en ze helpen om de decoratie te kiezen die perfect bij het gevoel past dat jij in kerst vast wil leggen.

Winter Event

Een robuuste, natuurlijke uitstraling, met een DIY-bankstel gemaakt van robuuste, houten pallets met grote, zachte matraskussens. Geniet lekker bij de buitenhaard met een mok warme chocolademelk. Maak het geheel compleet met natuurlijke accessoires, zoals een houten snijplank en enkele warme dekens.

Waiting For Santa

Een traditionele kerst is het mooiste om met het gezin te vieren. De blikvanger is een prachtige kerstboom, volledig gedecoreerd met rode, groene en witte kerstballen. De rode kousen aan de muur en de open haard maken dit huis klaar voor de kerst!

Morning Walk

Creëer een gezellige winterstijl in uw huis. Combineer decoraties met koele winterse kleuren; nevelig blauw en sneeuwwit, deze steken mooi af bij rustiek bruin.

More Than Green

Groen is helemaal hip. Deze mag niet in het kleurenpallet ontbreken, maar ook niet in home deco items. Met miniatuurbomen en decoraties gemaakt van natuurlijke materialen, is de natuur echt overal.

Taste Of Christmas

Een heerlijk gedekte tafel, gedecoreerd met luxe decoraties zoals kerstballen in elegant roze, chique goud en klassiek rood. Combineer ze met sierlijke hoge vazen met boeketten van dieprode amaryllissen om de look compleet te maken.

In Harmony

Na een verfrissende strandwandeling met het gezin, is het heerlijk om je even terug te trekken in de stilte van het huis. Gedecoreerd met zachte kleuren en natuurlijke materialen, die het interieur in balans brengen. Maak het geheel compleet met items uit ons uitgebreide assortiment luxe accessoires.

Dream Away

Een thema vol met romantiek en grootse fantasieën. Waan jezelf op een zachte wolk en laat je meenemen door feetjes naar een een wereld met vele pastelkleuren en fantasie.

Dinner Show

It’s showtime! Bereid je voor op een spectaculaire show in het theater. Glamour, glinster en fonkeling staan hier centraal. Dit is de magie van kerst. Nog even dan begint de show.

Kinderkerst

Zorg voor een knuffelzachte kerst en leg je kleine spruiten extra in de watten met kerstdecoratie waarop hun favoriete figuurtjes schitteren.

Kerstbomen

De perfecte kunststof kerstboom om het kerstthema van jouw dromen rond op te bouwen vind je vanzelfsprekend ook bij Paradisio. Ga dus snel een kijkje nemen in een van onze winkels of op de onze website.

Kerstdecoratie

Naast de leuke artikels van de kerstthema's heeft Paradisio uiteraard nog duizenden andere kerstartikelen in de winkelrekken staan. Ga dus snel een kijkje nemen in een van onze winkels of op de kerstafdeling van deze website.