Paradisio's kerstthema's 2017

Elk jaar opnieuw pakken we met plezier uit met onze kerstthema's. Ze doen dromen en inspireren en ze helpen om de decoratie te kiezen die perfect bij het gevoel past dat jij in Kerst vast wil leggen.

Loved By Nature

Een thema geïnspireerd door de vele prachtige tinten groen die de natuur ons biedt. Denk aan een serre die getransformeerd is naar een huis aan de rand van een bos. Binnenin de serre vindt u sfeervolle dekens en kussens, een mooie oorstoel van zacht groen velours en een robuuste cilindervormige kachel met gestapelde blokken hout ernaast. De natuur komt hier tot leven!

Atelier

Een oude fabriek omgezet naar een industrieel huis waar werken en het dagelijks leven samenkomt. Met de natuur en eenvoud als bron van inspiratie, straalt dit thema rust uit. Traditionele ambachten komen hier weer tot leven.

Winter Sky

Een oude boerderij met een rieten dak gelegen aan de rand van het bos. Een prachtig uitzicht naar licht besneeuwde velden, waar langharige schapen lopen te grazen. Binnen de boerderij vindt u een enorm lange tafel in een landelijke kerststijl. Kleuren van een winterse ochtendhorizon schijnen door de ramen van de oude boerderij.

Winter Spices

Een veranda met een buitenhaard geeft een gezellig gevoel. Van onder de wollen deken ziet u eekhoorns met harige staarten, die op zoek zijn naar dennenappels en eikels. De kleuren in dit thema zijn warm, intens en pittig.

Christmas Fun

Een kleine bistro, eentje die u zou tegenkomen op een marktplein van een kleine stad. Op besneeuwde ramen staan handgeschreven teksten. Een aangename geur van zelfgemaakte soep en brood lokt u in de bistro. Een traditioneel thema in combinatie met een Scandinavische touch. Gezellig, met een warm, winters gevoel en een grote dosis traditie.

Gala Dinner

Stel je een stijlvol restaurant voor waar alles schittert. Elegante ivoor witte borden met satijnen linten eromheen; het menu op het bord met de naam van de gast, geschreven in elegante gouden letters. Champagneglazen, wachtend om te worden gevuld en flessen die koud worden gehouden in emmers van ijskristallen. Dit thema laat overvloed en elegantie zien.

Grand Café

Een Grand Café dat de beste koffie en chocoladetaartjes serveert. Een oud gebouw, met een warm en klassiek gevoel in een eigentijdse look. Dit thema heeft veel klasse en grandeur met klassieke kerstwaarden.

Remember When

Dit romantische thema brengt de charme van vroeger terug. De zachte pasteltinten zijn gemakkelijk te combineren met natuurlijk linnen, onze nieuwe neutrale basiskleur. Creëer een mooie kerstgloed met behulp van oud zilver of oud goud combinaties. Een brocante tijdloze stijl die nooit weg zal gaan. Beeld u deze mooie artikelen in op een kleine vintage tafel, waarbij mooie herinneringen aan vervlogen tijden terugkomen.

Kinderkerst

Zorg voor een knuffelzachte kerst en leg je kleine spruiten extra in de watten met kerstdecoratie waarop hun favoriete figuurtjes schitteren.

Kerstbomen

De perfecte kunststof kerstboom om het kerstthema van jouw dromen rond op te bouwen vind je vanzelfsprekend ook bij Paradisio. Ga dus snel een kijkje nemen in een van onze winkels of op de onze website.

Kerstdecoratie

Naast de leuke artikels van de kerstthema's heeft Paradisio uiteraard nog duizenden andere kerstartikelen in de winkelrekken staan. Ga dus snel een kijkje nemen in een van onze winkels of op de kerstafdeling van deze website.