Paradisio's kerstthema's 2019

Elk jaar opnieuw pakken we met plezier uit met onze kerstthema's. Ze doen dromen en inspireren en ze helpen om de decoratie te kiezen die perfect bij het gevoel past dat jij in kerst vast wil leggen.

Ice Adventure

Combineer de natuurlijke kleuren wit, zilver en lichtbruin met uitgesproken turquoise en donkerblauwe tinten en maak van je huis een ijsavontuur. Laat je kerstboom onderdeel zijn van een groter geheel door zilveren home deco toe te voegen aan de rest van je interieur.

Red Velvet

Kussens in bonte prints op fluwelen gekleurde stoelen, grote kandelaren met lage dinerkaarsen en een jazzy muziekje dat galmt uit de piano. Sparkly Christmas!

December To Remember

Dat is een kerst met vrolijke kleuren. Een stijlvolle bont gedecoreerde boom met daaronder cadeaus in papier met vrolijke designs. Combineer de traditionele kerstkleuren wit, zilver, rood en groen met lichtroze en turquoise-blauw.

Country Christmas

De geur van zelfgemaakte glühwein verspreidt zich door het huis. De eettafel is prachtig gedekt met stralend wit servies, rode ballen en takjes groen. Brandende robuuste kaarsen op houten kandelaren weerspiegelen in het gepolijste gouden bestek. Met wie vier jij deze kerst?

Embrace Nature

Stel je eens voor; kerst vieren in de natuur. Na een stevige wandeling opwarmen bij de knisperend robuuste buitenhaard, met warme textiel in natuurlijke tinten. De kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken en schittert in eenvoud door prachtige verlichting.

Christmas Rituals

Geniet van een stijlvolle kerst. Kalm, discreet & warm zijn de kernwoorden. Eenvoud maakt het af.

Crystal Ball

Een grote fantasiewereld. Droom je van een witte kerst? Of heb je liever pastel en glitter? Je bent vrij om te kiezen in een wereld van openheid.

Santa Around The World

Kerst rond de wereld! Maak er een leuke, speelse en kleurrijke kerst van. Volks en plezierig met culturele geschenken.

Kinderkerst

Zorg voor een knuffelzachte kerst en leg je kleine spruiten extra in de watten met kerstdecoratie waarop hun favoriete figuurtjes schitteren.

Kerstbomen

De perfecte kunststof kerstboom om het kerstthema van jouw dromen rond op te bouwen vind je vanzelfsprekend ook bij Paradisio. Ga dus snel een kijkje nemen in een van onze winkels of op de onze website.

Kerstdecoratie

Naast de leuke artikels van de kerstthema's heeft Paradisio uiteraard nog duizenden andere kerstartikelen in de winkelrekken staan. Ga dus snel een kijkje nemen in een van onze winkels of op de kerstafdeling van deze website.