Jouw Paradisio account

Jouw Paradisio account

Met je gratis Paradisio account kan je optimaal gebruik maken van al onze online diensten en beheer je zelf en in alle veiligheid je eigen gegevens. Vul het onderstaande formulier in en bewaar de gegeven om meteen je Paradisio account aan te maken.

Privacy policy
Privacy informatie - Paradisio account

Paradisio is verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonlijke gegevens. Alle informatie daaromtrent staat vermeld in onze algemene voorwaarden en ons cookiebeleid.

Voor welke doelen verwerkt Paradisio mijn gegevens?

Met een Paradisio account kan je gebruik maken van verschillende functionaliteiten zoals het maken van online boodschappenlijstjes en inzien van je online bestellingen. Via je Paradisio account kan je je verder ook aan- en afmelden voor de nieuwsbrieven. De gegevens die je opgeeft bij je aanmelding voor de diverse diensten worden telkens opgeslagen in je Paradisio account. Deze gegevens kun je centraal inzien en beheren in je Paradisio account profiel onder "Mijn account". Wanneer je een Paradisio account opent en gebruikt, verwerken wij je gegevens:

  1. Voor het leveren van de Paradisio website en het doen van technisch beheer
  2. Voor het leveren van de functionaliteit en diensten van je Paradisio account
  3. Zodat je je gegevens centraal kunt beheren
Vragen, inzage en correctie

Je kan je gegevens inzien in je Paradisio account en deze daar wijzigen of verwijderen. Je kunt ook op elk moment een verzoek doen tot inzage in de gegevens die Paradisio over je verzamelt en deze laten corrigeren of verwijderen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang als eerste alle nieuwtjes!