Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 20/08/2017.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/draagdoek-tricot-slen-br-maat-one-size-babylonia/p-773291.
Babylonia
Paradisio GOTS 

Draagdoek

Tricot-Slen
grijs, moon mist grey, collectie: Organic
Maat one size

ref. G-268008

De Tricot-Slen is een heerlijk zachte draagdoek gemaakt van 100% biologisch katoen waarin je je baby op veel verschillende manieren kunt dragen, zowel liggend als rechtop. De manier van aandoen is altijd hetzelfde, je hoeft dus maar één knoopwijze te onthouden. De speciale breitechniek zorgt voor zeer beperkte rek in de lengte en dit zorgt voor een perfecte ondersteuning én optimaal comfort. De Tricot-Slen verkrijgbaar in veel kleuren dus hip te combineren met elke outfit en door de lichte stretch is hij ontzettend gemakkelijker in gebruik.

5 posities voor baby:

  • liggen (tot 3 maand)
  • rechtop(vanaf 3 maand)
  • gedraaid (vanaf 5 maand)
  • heup (vanaf 6 maand)
  • rug(vanaf 6 maand)

Waarom kiezen steeds meer ouders voor een draagdoek?  We zetten de voordelen even op een rijtje voor u:

In een draagdoek kunnen kindjes meteen vanaf de geboorte gedragen worden en dat is belangrijk want net pasgeboren baby's hebben veel behoefte aan huidcontant.  Baby's hebben huidhonger!  In een draagdoek voelen baby's zich veilig en geborgen.

In een draagdoek ondervindt een baby geen enkele rug belasting!  In de lighouding worden het hoofdje, de nek en de rug van het baby'tje perfect ondersteund.  Kies je voor de M-houding, dan zit het kindje rechtop met zijn beentjes gespreid.  De knieholtes bevinden zicht hoger dan de billetjes en hierdoor zit het kindje in een zeer ergonomische houding.  Bovendien bevordert dit een goede ontwikkeling van de heupjes.

Het maakt niet uit of je kindje 2 maanden of 2 jaar oud is: je kunt de draagdoek altijd van knieholte uitspreiden.  Hierdoor zit je baby steeds in de ideale houding, volledig ontspannen tegen je aan.

Een draagdoek is niet alleen voor baby's maar ook voor de ouder het meest ergonomisch.  Het gewicht van de baby wordt steeds optimaal verdeeld over het bovenlichaam en de heupen.  Geen knopen of gespen die pijn kunnen doen en de draagdoek past altijd zonder ingewikkelde verstellingen.

Babylonia draagdoeken worden gemaakt uit 100% biologisch katoen en zijn voorzien van een uitvoerige en duidelijke handleiding.

€ 53,95
inclusief BTW en taksen
  • Uit voorraad leverbaar bij online bestelling
  • Ook beschikbaar in onze winkels te Gent en Sint-Niklaas
  • Tot 10% extra korting met je klantenkaart
  • Dit is een groen artikel


Meer inspiratie

 

Meer info


Kenmerken

Naam:Tricot-Slen
Collectie:Organic
Kleur:moon mist grey
Basiskleur:grijs
Dessin:uni
Confectiemaat :one size
Leeftijdscategorie
 · Vanaf :0 maand
 · Tot :18 maand
Draagvermogen in gewicht
 · Vanaf:2 kg
 · Tot:15 kg
Draagposities
 · Op de heup:
 · Op de rug:
 · Op de buik:
 · Liggend:
 · Rechtop met gezichtje naar ouder toe:
 · Rechtop met gezichtje van ouder weg:
 · Ergonomische M-houding :
Materiaal:bio jersey
Samenstelling materiaal:100% organisch katoen
Machinewasbaar op:
Extra specificaties:- optimaal draagcomfort
- perfecte gewichtsverdeling over uw bovenlichaam
- 0-3M lighouding / 0-12M rechtop / 4-18M op de heup
Paradisio ecolabel
 · Productie:
 · Verpakking:
 · Duurzaamheid:
Officieel ecolabel
 · Productie:GOTS

Ecolabels

Paradisio wil een constructieve bijdrage leveren aan een duurzame en ecologische toekomst. Daarom hebben we het Paradisio ecolabel in het leven geroepen, wat garant staat voor de 'meest' ecologische keuze die u als consument in ons productassortiment kunt maken.
GOTS is een label voor biologisch textiel. De vezels van het textiel moeten (voor minstens 70%) afkomstig zijn uit biologische landbouw, bepaalde toxische stoffen (biociden, zware metalen) mogen niet gebruikt worden en ook GGO's zijn niet toegelaten. Daarnaast garandeert het label dat het textiel geen schadelijk residu's bevat. De textielfabrieken moeten zuinig omspringen met water en energie, terwijl de arbeiders beschermd worden door de regels van de ILO/ Internationale Arbeidsorganisatie (geen kinderarbeid, leefbaar loon...)
Meer info: http://www.global-standard.org/

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Laatste stuks in voorraad bij Paradisio Sint-Niklaas.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 01/09/2017.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 02/09/2017.

Gent

Laatste stuks in voorraad bij Paradisio Gent.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 01/09/2017.

Webshop

Beperkte voorraad bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?


Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!