Acties en promoties

Ben je benieuwd welke acties, wedstrijden en promoties er momenteel lopen bij Paradisio? Dan ben je hier op de juiste plaats, want in het onderstaande overzicht krijg je alle info keurig opgelijst.
Ben je op zoek naar onze recentste folderaanbiedingen, check dan zeker ook even onze folderpagina!

 

Cashback actie bij aankoop van een Nutribaby+

Nog tot en met 30 april ontvang je bij aankoop van een Babymoov stoomkoker Nutribaby+ en de Babybols, een 100 % cashback op de Babybols. Meer info en deelnameformulier op: https://www.babymoovdeals.com/

Publibox

Hou vanaf 5 maart uw brievenbus in de gaten! Bij afgifte van de Paradisio-bon die u in de Publibox kan vinden, krijgt u van 5 maart tot en met 5 april 15% korting op ons volledig assortiment. Info en voorwaarden op: https://www.paradisio-online.be/acties/publibox

Cashback actie bij aankoop van Chicco First Dreams speelgoed

Profiteer nog tot en met 30/09/2019 van een cashback op het Chicco First Dreams speelgoed. € 5 Bij aankoop van € 15, €10 bij aankoop van € 30 of € 15 bij aankoop van € 40. Deelnemingsformulier en actievoorwaarden verkrijgbaar in onze winkels of op chicco.be.

Kadootje Avent bij aanleg van een geboortelijst

Philips Avent legt onze klanten graag in de watten! Bij aanleg van een geboortelijst in één van onze winkels ontvang je gratis een ultra schattig fopspeentje. Geldig zolang de voorraad strekt.

20% Korting op zwangerschapskledij

Proficiat, je bent zwanger! Om dat te vieren schenkt Paradisio jou bij aanleg van een geboortelijst een bon voor 20% korting op zwangerschapskledij. Deze bon kan je gebruiken tot 4 weken na uitgifte en hij is geldig op alle bovenkledij in ons zwangerschapsassortiment, dus niet op onderkledij (bh's, slipjes, onderhemdjes,...) of babykledij. De bon kan besteed worden in al onze winkels maar is niet geldig voor online aankopen in onze webshop. Niet cumuleerbaar met klantenkaartkorting, geboortelijstkorting of andere promoties. De kortingsbon is niet inwisselbaar voor geld. 1 Bon per klant.

Gratis popje bij aankoop van een Puckababy Piep inbakerslaapzakje

De Puckababy® Piep; veilig, vertrouwd én luchtig inbakeren. Nu bij aanschaf van een Puckababy® inbakerslaapzakje in de winkel een schattige kleine Pucky cadeau. Ben er snel bij, want op = op.

Waardebonactie bij aankoop van een kinderkamer

Kom van 1 tot en met 15 april langs in één van onze winkels en ontvang bij aankoop van een kinderkamer een waardebon t.w.v. 20% van de aankoopprijs.

Waardebonactie bij aankoop van een autostoel

Kom van 1 tot en met 15 april langs in één van onze winkels en ontvang bij aankoop van een autostoel een waardebon t.w.v. 20% van de aankoopprijs.