Acties en promoties

Ben je benieuwd welke acties, wedstrijden en promoties er momenteel lopen bij Paradisio? Dan ben je hier op de juiste plaats, want in het onderstaande overzicht krijg je alle info keurig opgelijst.
Ben je op zoek naar onze recentste folderaanbiedingen, check dan zeker ook even onze folderpagina!

 

2de maternity broek aan 50%

Van 20/05/17 tot en met 03/06/17 ontvang je bij aankoop van een maternity broek een 2de maternity broek aan de helft van de prijs. De actie is geldig in onze winkels maar niet van toepassing op online aankopen. De goedkoopste van de twee broeken zal aan de helft van de prijs worden meegegeven. Enkel van toepassing bij een correct ingevulde bon (beschikbaar in onze winkels). Niet cumuleerbaar met klantenkaartkorting, geboortelijstkorting, afgeprijsde artikels of andere promoties. 1 Bon per klant.

Cashback actie Chicco Trio Style Go & Trio Love Motion

Van 24/4/2017 tot en met 24/06/2017 krijgt u bij aankoop van een Chicco Trio Style Go of Trio Love Motion 100 Euro terugbetaald. Deelnemingsformulier en actievoorwaarden verkrijgbaar in onze winkels of op www.chicco.be/nl/landing/Chicco-Promoties.html

20% Korting op zwangerschapskledij

Proficiat, je bent zwanger! Om dat te vieren schenkt Paradisio jou tot 31/12/17 bij aanleg van een geboortelijst een bon voor 20% korting op zwangerschapskledij. Deze bon kan je gebruiken tot 4 weken na uitgifte en hij is geldig op alle bovenkledij in ons zwangerschapsassortiment, dus niet op onderkledij (bh's, slipjes, onderhemdjes,...) of babykledij. De bon kan besteed worden in al onze winkels maar is niet geldig voor online aankopen in onze webshop. Niet cumuleerbaar met klantenkaartkorting, geboortelijstkorting of andere promoties. De kortingsbon is niet inwisselbaar voor geld. 1 Bon per klant.