Acties en promoties

Ben je benieuwd welke acties, wedstrijden en promoties er momenteel lopen bij Paradisio? Dan ben je hier op de juiste plaats, want in het onderstaande overzicht krijg je alle info keurig opgelijst.
Ben je op zoek naar onze recentste folderaanbiedingen, check dan zeker ook even onze folderpagina!

 

Cashback actie Chicco bij aankoop van een Trio

Van 01/01/2018 tot en met 28/02/2018 krijgt u bij aankoop van een Chicco Trio StyleGo Up i-Size, Trio StyleGo Up of Trio Love Up 100 Euro terugbetaald. Deelnemingsformulier en actievoorwaarden verkrijgbaar in onze winkels of op www.chicco.be.

20% Korting op zwangerschapskledij

Proficiat, je bent zwanger! Om dat te vieren schenkt Paradisio jou tot 31/12/18 bij aanleg van een geboortelijst een bon voor 20% korting op zwangerschapskledij. Deze bon kan je gebruiken tot 4 weken na uitgifte en hij is geldig op alle bovenkledij in ons zwangerschapsassortiment, dus niet op onderkledij (bh's, slipjes, onderhemdjes,...) of babykledij. De bon kan besteed worden in al onze winkels maar is niet geldig voor online aankopen in onze webshop. Niet cumuleerbaar met klantenkaartkorting, geboortelijstkorting of andere promoties. De kortingsbon is niet inwisselbaar voor geld. 1 Bon per klant.