Acties en promoties

Ben je benieuwd welke acties, wedstrijden en promoties er momenteel lopen bij Paradisio? Dan ben je hier op de juiste plaats, want in het onderstaande overzicht krijg je alle info keurig opgelijst.
Ben je op zoek naar onze recentste folderaanbiedingen, check dan zeker ook even onze folderpagina!

 

Gratis schattig eetsetje bij aankoop van de Avent stoomkoker 4-in-1

Vanaf 16 september ontvang je bij aankoop van de Avent stoomkoker 4-in-1 gezonde babyvoedingmaker een schattig eetsetje Gratis. Actie tot einde voorraad.

Gratis Avent startersset bij aankoop van een Avent babyfoon SCD841/26

Vanaf 16 september ontvang je bij aankoop van een Avent babyfoon SCD841/26 een Avent startersset Gratis. Actie tot einde voorraad.

Gratis duoset zuigflesjes bij aankoop van een Avent babyfoon SCD831/26

Vanaf 16 september ontvang je bij aankoop van een Avent babyfoon SCD831/26 een duoset zuigflesjes van 125 ml Gratis. Actie tot einde voorraad.

Gratis WaterWipes bij aanleg van een geboortelijst

Bij aanleg van een geboortelijst in één van onze winkels ontvang je een gratis staal WaterWipes. Actie geldig van 01/09/19 tot einde voorraad.

Koop & Win een Fuji Instax

Koop voor €10 Leitz WOW producten en krijg GRATIS een Leitz WOW Pennenhouder in jouw favoriete WOW kleur. Maak bovendien kans op een Fuji Instax camera! Elke week (van 1 juli tot en met 30 september) verloten wij er een onder de inzendingen. Ga voor meer informatie naar: www.Leitz.com

Ontvang een gratis Leitz Powerbank

Bij aankoop van een Leitz iLam lamineermachine en een pak met 100 Leitz lamineerhoezen ontvang je een powerbank. Ga voor meer informatie naar: www.leitz.com/ilam.

1 BH kopen, 2de aan halve prijs

Bij aanleg van een geboortelijst schenkt Paradisio jou een voucher voor 50% korting bij aankoop van een 2 de zwangerschaps- en/of borstvoedingsbeha. Meer info op onze geboortelijstenafdeling.

20% korting bij het afsluiten van een geboortelijst

Bij het afsluiten van een geboortelijst, schenkt Paradisio jou een eenmalige kortingsbon van 20% in de kantoor- en/of seizoensafdeling (BBQ, tuinmeubelen, kerst- en paasdecoratie,...). De kortingsbon is enkel geldig in de kantoor- en/of seizoensafdeling, dus niet in de computerafdeling, babyafdeling of op de boetiek. De bon kan enkel besteed worden in onze winkels en niet voor aankopen in onze webshop. De kortingsbon is geldig tot 2 maanden na uitgifte. Niet cumuleerbaar met klantenkaartkorting, geboortelijstkorting, lopende reservaties, sterartikelen of andere promoties. Korting niet van toepassing op inktcartridges. Eén bon per klant.

Cashback actie bij aankoop van Chicco First Dreams speelgoed

Profiteer nog tot en met 30/09/2019 van een cashback op het Chicco First Dreams speelgoed. € 5 Bij aankoop van € 15, €10 bij aankoop van € 30 of € 15 bij aankoop van € 40. Deelnemingsformulier en actievoorwaarden verkrijgbaar in onze winkels of op chicco.be.

Kadootje Avent bij aanleg van een geboortelijst

Philips Avent legt onze klanten graag in de watten! Bij aanleg van een geboortelijst in één van onze winkels ontvang je gratis een ultra schattig fopspeentje. Geldig zolang de voorraad strekt.

20% Korting op zwangerschapskledij

Proficiat, je bent zwanger! Om dat te vieren schenkt Paradisio jou bij aanleg van een geboortelijst een bon voor 20% korting op zwangerschapskledij. Deze bon kan je gebruiken tot 4 weken na uitgifte en hij is geldig op alle bovenkledij in ons zwangerschapsassortiment, dus niet op onderkledij (bh's, slipjes, onderhemdjes,...) of babykledij. De bon kan besteed worden in al onze winkels maar is niet geldig voor online aankopen in onze webshop. Niet cumuleerbaar met klantenkaartkorting, geboortelijstkorting of andere promoties. De kortingsbon is niet inwisselbaar voor geld. 1 Bon per klant.