Acties en promoties

Ben je benieuwd welke acties, wedstrijden en promoties er momenteel lopen bij Paradisio? Dan ben je hier op de juiste plaats, want in het onderstaande overzicht krijg je alle info keurig opgelijst.
Ben je op zoek naar onze recentste folderaanbiedingen, check dan zeker ook even onze folderpagina!

 

Cash back actie op de Philips Avent Babyfoons

Profiteer van 12/09/17 tot en met 13/10/17 van een cash back actie op de SCD860/01 en de SCD620 babyfoon. Voor meer info ga naar www.philips.be/acties en klik op de betreffende actie.

i-Size actie Maxi Cosi

Bij aankoop van een autostoel Maxi-Cosi Pebble Plus EN één van deze autostoelen: MC 2wayPearl of AxissFix of AxissFix Plus, ontvang je een waardebon ter waarde van €30 die je bij ons kan spenderen in de winkel. Dit aanbod is geldig van 01/09/17 tot en met 31/12/17. De waardebon geldt bovenop de klantenkaartkorting bij directe aankoop en bij reservaties (ook geboortelijsten maar met verplichte afname). Actie geldig op alle kleuren in ons assortiment van bovenvernoemde autostoelmodellen. Actie niet geldig bij online aankoop.

Gratis Leitz Bluetooth speaker

Bij aankoop van een Leitz iLAM Home Office lamineerapparaat en een pak van 100 A4 lamineerhoezen ontvang je een GRATIS WOW mini speaker, hoe leuk is dat! Voor meer info bezoek de Leitz website.

Gratis hippe brooddoos bij aankoop van een O'Neill rugzak

Deze hippe en stevige brooddoos kan helemaal de jouwe worden bij aankoop van een O'Neill rugzak. Rep je vanaf 16/08 als de bliksem naar de dichtstbijzijnde Paradisio winkel want het aantal brooddozen is beperkt. Actie enkel geldig in onze winkels en niet in onze webshop. Zolang de voorraad strekt.

Maak kans op één van de 5 Longboards of één van de 50 woolies!

Koop je tussen 01/07 en 30/09 een LEITZ Urban Chic artikel dan maak je kans op één van de 5 LEITZ Longboards of één van de 50 woolies! Stuur je aankoopbewijs + gegevens (naam, voornaam, adres, e-mail en telefoonnummer)naar info@esselte.com of Esselte BVBA, Industriepark-Noord 29, 9100 Sint-Niklaas en waag je kans! Wedstrijd via loting.

20% Korting op zwangerschapskledij

Proficiat, je bent zwanger! Om dat te vieren schenkt Paradisio jou tot 31/12/17 bij aanleg van een geboortelijst een bon voor 20% korting op zwangerschapskledij. Deze bon kan je gebruiken tot 4 weken na uitgifte en hij is geldig op alle bovenkledij in ons zwangerschapsassortiment, dus niet op onderkledij (bh's, slipjes, onderhemdjes,...) of babykledij. De bon kan besteed worden in al onze winkels maar is niet geldig voor online aankopen in onze webshop. Niet cumuleerbaar met klantenkaartkorting, geboortelijstkorting of andere promoties. De kortingsbon is niet inwisselbaar voor geld. 1 Bon per klant.