Acties en promoties

Acties en promoties

Ben je benieuwd welke acties, wedstrijden en promoties er momenteel lopen bij Paradisio? Dan ben je hier op de juiste plaats, want in het onderstaande overzicht krijg je alle info keurig opgelijst.
Ben je op zoek naar onze recentste folderaanbiedingen, check dan zeker ook even onze folderpagina!

Gratis WaterWipes bij aankoop van Avent voedingsfles

Vanaf 1 november ontvang je bij aankoop van een Avent 260 of 330 ml voedingsfles een pakje WaterWipes vochtige doekjes gratis. Actie geldig tot einde voorraad.

Gratis WaterWipes bij aanleg van een geboortelijst

Bij aanleg van een geboortelijst in één van onze winkels ontvang je een gratis staal WaterWipes. Actie geldig van 01/09/19 tot einde voorraad.

Bij aanleg van een geboortelijst: 1 BH kopen, 2de aan halve prijs

Bij aanleg van een geboortelijst schenkt Paradisio jou een voucher voor 50% korting bij aankoop van een 2 de zwangerschaps- en/of borstvoedingsbeha. Meer info op onze geboortelijstenafdeling.

Bij afsluiten van een geboortelijst: 20% korting op kantoor- en seizoen

Bij het afsluiten van een geboortelijst, schenkt Paradisio jou een eenmalige kortingsbon van 20% in de kantoor- en/of seizoensafdeling (BBQ, tuinmeubelen, kerst- en paasdecoratie,...). De kortingsbon is enkel geldig in de kantoor- en/of seizoensafdeling, dus niet in de computerafdeling, babyafdeling of op de boetiek. De bon kan enkel besteed worden in onze winkels en niet voor aankopen in onze webshop. De kortingsbon is geldig tot 2 maanden na uitgifte. Niet cumuleerbaar met klantenkaartkorting, geboortelijstkorting, lopende reservaties, sterartikelen of andere promoties. Korting niet van toepassing op inktcartridges. Eén bon per klant.

Bij aanleg van een geboortelijst: 20% Korting op zwangerschapskledij

Proficiat, je bent zwanger! Om dat te vieren schenkt Paradisio jou bij aanleg van een geboortelijst een bon voor 20% korting op zwangerschapskledij. Deze bon kan je gebruiken tot 4 weken na uitgifte en hij is geldig op alle bovenkledij in ons zwangerschapsassortiment, dus niet op onderkledij (bh's, slipjes, onderhemdjes,...) of babykledij. De bon kan besteed worden in al onze winkels maar is niet geldig voor online aankopen in onze webshop. Niet cumuleerbaar met klantenkaartkorting, geboortelijstkorting of andere promoties. De kortingsbon is niet inwisselbaar voor geld. 1 Bon per klant.

Gratis tote bag bij aankoop van Mamalicious kledij

Bij aankoop van €30 Mamalicious kledij ontvang je een gratis tote bag. Actie geldig voor aankopen in onze webshop of winkels. Zolang de voorraad strekt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang als eerste alle nieuwtjes!