Acties en promoties

Ben je benieuwd welke acties, wedstrijden en promoties er momenteel lopen bij Paradisio? Dan ben je hier op de juiste plaats, want in het onderstaande overzicht krijg je alle info keurig opgelijst.
Ben je op zoek naar onze recentste folderaanbiedingen, check dan zeker ook even onze folderpagina!

 

Zomerpakket Mutsy bij aankoop van een Nexo buggy

Nog tot eind september ontvang je bij aankoop van een Mutsy Nexo buggy de bekerhouder en regenhoes gratis. Meer info in onze winkels.

Zomerpakket Mutsy bij aankoop van een combiwagen

Profiteer nu van deze straffe Mutsy zomerdeal: nog tot eind september ontvang je bij aankoop van een combiwagen (wandelwagen + draagmand) Evo, Nio of i2 de voetenzak, de 2 regenzeilen (voor de wandelwagen en voor de draagmand) en de adapter voor de maxi cosi gratis. Meer info in onze winkels.

Kadootje Avent bij aanleg van een geboortelijst

Philips Avent legt onze klanten graag in de watten! Momenteel ontvang je bij aanleg van een geboortelijst in één van onze winkels een gratis ultra schattig fopspeentje en een pakje borstcompressen. Geldig zolang de voorraad strekt.

20% Korting op zwangerschapskledij

Proficiat, je bent zwanger! Om dat te vieren schenkt Paradisio jou tot 31/12/18 bij aanleg van een geboortelijst een bon voor 20% korting op zwangerschapskledij. Deze bon kan je gebruiken tot 4 weken na uitgifte en hij is geldig op alle bovenkledij in ons zwangerschapsassortiment, dus niet op onderkledij (bh's, slipjes, onderhemdjes,...) of babykledij. De bon kan besteed worden in al onze winkels maar is niet geldig voor online aankopen in onze webshop. Niet cumuleerbaar met klantenkaartkorting, geboortelijstkorting of andere promoties. De kortingsbon is niet inwisselbaar voor geld. 1 Bon per klant.