Acties en promoties

Ben je benieuwd welke acties, wedstrijden en promoties er momenteel lopen bij Paradisio? Dan ben je hier op de juiste plaats, want in het onderstaande overzicht krijg je alle info keurig opgelijst.
Ben je op zoek naar onze recentste folderaanbiedingen, check dan zeker ook even onze folderpagina!

 

20% Korting op zwangerschapskledij

Proficiat, je bent zwanger! Om dat te vieren schenkt Paradisio jou tot 31/12/17 bij aanleg van een geboortelijst een bon voor 20% korting op zwangerschapskledij. Deze bon kan je gebruiken tot 4 weken na uitgifte en hij is geldig op alle bovenkledij in ons zwangerschapsassortiment, dus niet op onderkledij (bh's, slipjes, onderhemdjes,...) of babykledij. De bon kan besteed worden in al onze winkels maar is niet geldig voor online aankopen in onze webshop. Niet cumuleerbaar met klantenkaartkorting, geboortelijstkorting of andere promoties. De kortingsbon is niet inwisselbaar voor geld. 1 Bon per klant.

Waardebon van €20 voor het aanbrengen van een nieuwe geboortelijst

Ken jij iemand die ook een baby’tje verwacht? Laat jouw familie, vrienden en kennissen weten dat jouw geboortelijst bij Paradisio ligt en overtuig hen om hetzelfde te doen. In ruil belonen wij jou graag voor jouw aanbeveling met een éénmalige waardebon van € 20. Meer info aan onze geboortelijstenbalies.
Actie onder voorwaarden, geldig tot 31/12/17