Acties en promoties

Ben je benieuwd welke acties, wedstrijden en promoties er momenteel lopen bij Paradisio? Dan ben je hier op de juiste plaats, want in het onderstaande overzicht krijg je alle info keurig opgelijst.
Ben je op zoek naar onze recentste folderaanbiedingen, check dan zeker ook even onze folderpagina!

 

Cashback actie bij aankoop van een Chicco Next 2 Me co-sleeper

Van 01/05 tot en met 25/06 krijg je bij aankoop van een Chicco Next2Me co-sleeper 30 Euro terugbetaald. Deelnemingsformulier en actievoorwaarden verkrijgbaar in onze winkels of op chicco.be.

1 BH kopen, 2de aan halve prijs

Bij aanleg van een geboortelijst schenkt Paradisio jou een voucher voor 50% korting bij aankoop van een 2 de zwangerschaps- en/of borstvoedingsbeha. Meer info op onze geboortelijstenafdeling.

20% korting bij het afsluiten van een geboortelijst

Bij het afsluiten van een geboortelijst, schenkt Paradisio jou een eenmalige kortingsbon van 20% in de kantoor- en/of seizoensafdeling (BBQ, tuinmeubelen, kerst- en paasdecoratie,...). De kortingsbon is enkel geldig in de kantoor- en/of seizoensafdeling, dus niet in de computerafdeling, babyafdeling of op de boetiek. De bon kan enkel besteed worden in onze winkels en niet voor aankopen in onze webshop. De kortingsbon is geldig tot 2 maanden na uitgifte. Niet cumuleerbaar met klantenkaartkorting, geboortelijstkorting, lopende reservaties, sterartikelen of andere promoties. Korting niet van toepassing op inktcartridges. Eén bon per klant.

Cashback actie bij aankoop van Chicco First Dreams speelgoed

Profiteer nog tot en met 30/09/2019 van een cashback op het Chicco First Dreams speelgoed. € 5 Bij aankoop van € 15, €10 bij aankoop van € 30 of € 15 bij aankoop van € 40. Deelnemingsformulier en actievoorwaarden verkrijgbaar in onze winkels of op chicco.be.

Kadootje Avent bij aanleg van een geboortelijst

Philips Avent legt onze klanten graag in de watten! Bij aanleg van een geboortelijst in één van onze winkels ontvang je gratis een ultra schattig fopspeentje. Geldig zolang de voorraad strekt.

20% Korting op zwangerschapskledij

Proficiat, je bent zwanger! Om dat te vieren schenkt Paradisio jou bij aanleg van een geboortelijst een bon voor 20% korting op zwangerschapskledij. Deze bon kan je gebruiken tot 4 weken na uitgifte en hij is geldig op alle bovenkledij in ons zwangerschapsassortiment, dus niet op onderkledij (bh's, slipjes, onderhemdjes,...) of babykledij. De bon kan besteed worden in al onze winkels maar is niet geldig voor online aankopen in onze webshop. Niet cumuleerbaar met klantenkaartkorting, geboortelijstkorting of andere promoties. De kortingsbon is niet inwisselbaar voor geld. 1 Bon per klant.

Gratis Quut Magic Shaper

Het Belgische merk Quut heeft het traditionele strandspeelgoed in een nieuw jasje gestoken. Handiger, duurzamer en ook gewoon leuker! Momenteel ontvang je bij aankoop van 2 Quut strand- en/of badspeelgoed artikelen 1 Magic Shaper gratis. Actie geldig zolang de voorraad strekt.

Gratis popje bij aankoop van een Puckababy Piep inbakerslaapzakje

De Puckababy® Piep; veilig, vertrouwd én luchtig inbakeren. Nu bij aanschaf van een Puckababy® inbakerslaapzakje in de winkel een schattige kleine Pucky cadeau. Ben er snel bij, want op = op.

Waardebonactie bij aankoop van een wandelwagen of buggy

Kom van 04/05/19 tot en met 12/05/19 langs in één van onze winkels en ontvang bij aankoop van een wandelwagen of buggy een waardebon t.w.v. 20% van de aankoopprijs.