Acties en promoties

Ben je benieuwd welke acties, wedstrijden en promoties er momenteel lopen bij Paradisio? Dan ben je hier op de juiste plaats, want in het onderstaande overzicht krijg je alle info keurig opgelijst.
Ben je op zoek naar onze recentste folderaanbiedingen, check dan zeker ook even onze folderpagina!

 

7 Sleepless Shopping Nights

Tussen 21 en 28 april houden we je wakker, want ook Paradisio doet mee aan de 7 Sleepless Shopping Nights van SafeShops.be. Een hele week lang winkel je van 19u tot 7u extra voordelig in onze webshop!

Waardebonactie bij aankoop van een autostoel

Kom van 18 tot en met 28 april langs in één van onze winkels en ontvang bij aankoop van een autostoel een waardebon t.w.v. 20% van de aankoopprijs.

Waardebonactie bij aankoop van een kinderkamer

Kom van 18 tot en met 28 april langs in één van onze winkels en ontvang bij aankoop van een kinderkamer een waardebon t.w.v. 20% van de aankoopprijs.

Geboortelijst voordeelpakket Paradisio in samenwerking met Maxi-Cosi

Zet van 24/03 tot en met 30/06 een Maxi-Cosi wandelwagen, draagmand, autostoel groep 0+ en voetbasis op je geboortelijst en ontvang een cadeau ter waarde van €140! Vraag naar meer informatie bij ons verkoopsteam in de winkels.

Publibox

Bij afgifte van de Paradisio-bon die u in de Publibox vanaf 6 maart in uw brievenbus kan vinden krijgt u van 06/03/18 tot en met 30/04/18 15% korting op ons volledig assortiment.

20% Korting op zwangerschapskledij

Proficiat, je bent zwanger! Om dat te vieren schenkt Paradisio jou tot 31/12/18 bij aanleg van een geboortelijst een bon voor 20% korting op zwangerschapskledij. Deze bon kan je gebruiken tot 4 weken na uitgifte en hij is geldig op alle bovenkledij in ons zwangerschapsassortiment, dus niet op onderkledij (bh's, slipjes, onderhemdjes,...) of babykledij. De bon kan besteed worden in al onze winkels maar is niet geldig voor online aankopen in onze webshop. Niet cumuleerbaar met klantenkaartkorting, geboortelijstkorting of andere promoties. De kortingsbon is niet inwisselbaar voor geld. 1 Bon per klant.