Acties en promoties

Ben je benieuwd welke acties, wedstrijden en promoties er momenteel lopen bij Paradisio? Dan ben je hier op de juiste plaats, want in het onderstaande overzicht krijg je alle info keurig opgelijst.
Ben je op zoek naar onze recentste folderaanbiedingen, check dan zeker ook even onze folderpagina!

 

Black Friday bij Paradisio

Profiteer op 24, 25, 26 en 27 november van onze straffe Black Friday deals online en in onze winkels!

Gratis opbergbox bij aankoop van een kerstboom

Koop je tussen 15 november en 1 december in één van onze winkels een kerstboom (hoogte: minimum 150 cm) dan ontvang je een gratis opbergbox. Dat is handig om na de kerstdagen alle fragiele decoratie weer veilig en netjes op te bergen. Deze actie is niet geldig bij aankopen in onze webshop. Niet cumuleerbaar met klantenkaartkorting of andere promoties en acties. Niet geldig op lopende reservaties. Niet inwisselbaar in speciën.

2e maternity broek aan 50%

Van 10/11/17 tot en met 25/11/17 ontvang je bij aankoop van een maternity broek een 2de maternity broek aan de helft van de prijs. De actie is geldig in onze winkels maar niet van toepassing op online aankopen. De goedkoopste van de twee broeken zal aan de helft van de prijs worden meegegeven. Enkel van toepassing bij een correct ingevulde bon (beschikbaar in onze winkels). Niet cumuleerbaar met klantenkaartkorting, geboortelijstkorting, afgeprijsde artikels of andere promoties. 1 Bon per klant.

Waardebon energiezuinige kerstverlichting

Breng tussen 1 november en 11 december 2017 uw oude (volledige) kerstverlichting binnen en ontvang een waardebon van 20% korting bij aankoop van nieuwe energiezuinige ledverlichting. 1 Waardebon per klant/per aankoop. Waardebon is enkel te gebruiken bij aankoop van nieuwe ledverlichting voor 24/12/17 in één van onze winkels. Niet geldig op online aankopen.

i-Size actie Maxi Cosi

Bij aankoop van een autostoel Maxi-Cosi Pebble Plus EN één van deze autostoelen: MC 2wayPearl of AxissFix of AxissFix Plus, ontvang je een waardebon ter waarde van €30 die je bij ons kan spenderen in de winkel. Dit aanbod is geldig van 01/09/17 tot en met 31/12/17. De waardebon geldt bovenop de klantenkaartkorting bij directe aankoop en bij reservaties (ook geboortelijsten maar met verplichte afname). Actie geldig op alle kleuren in ons assortiment van bovenvernoemde autostoelmodellen. Actie niet geldig bij online aankoop.

20% Korting op zwangerschapskledij

Proficiat, je bent zwanger! Om dat te vieren schenkt Paradisio jou tot 31/12/17 bij aanleg van een geboortelijst een bon voor 20% korting op zwangerschapskledij. Deze bon kan je gebruiken tot 4 weken na uitgifte en hij is geldig op alle bovenkledij in ons zwangerschapsassortiment, dus niet op onderkledij (bh's, slipjes, onderhemdjes,...) of babykledij. De bon kan besteed worden in al onze winkels maar is niet geldig voor online aankopen in onze webshop. Niet cumuleerbaar met klantenkaartkorting, geboortelijstkorting of andere promoties. De kortingsbon is niet inwisselbaar voor geld. 1 Bon per klant.