Levering

Wie een bestelling plaatst op de Paradisio webshop, kan de artikelen thuis laten leveren of afhalen in een van onze winkels.

Afhalen bij Paradisio

Wanneer u voor deze formule kiest, bespaart u op de leveringskosten. Wij rekenen u immers niets extra aan. U kan zelf bepalen in welke winkel u uw bestelling wil afhalen. Bekijk de adressen en openingsuren van onze winkels.

Levering aan huis

Indien uw bestelling binnen de door onze transportdienst vastgelegde grenzen valt (zie artikel 12 van onze algemene voorwaarden), kunnen we de artikels ook thuis of op een ander adres laten leveren. Binnen België bedraagt de leveringskost 6 euro per zending. Verzendingen naar Nederland en Luxemburg komen op 10 euro. Bestellingen > 100 euro worden GRATIS verzonden binnen België, naar Nederland geldt dit voor bestellingen > 150 euro.

Gezien de delicate aard en de waarde van meubels en computerartikels worden deze via een gespecialiseerde service verzonden. Deze service valt niet onder de bovenstaande voorwaarden. Om de actuele prijzen en condities te kennen, contacteer je jouw winkel.

Voor verzendingen naar andere landen zijn de kosten op aanvraag.

Levering en montage van meubilair of gelijkaardige goederen gebeurt doorgaans door een zelfstandige, externe firma die niet is verbonden met Paradisio of een van haar filialen of verbonden ondernemingen. De levering en montage zijn dan ook geen onderdeel van het verkoopcontract tussen de klant en Paradisio, maar maken deel uit van een contract tussen de klant en de externe partij, die de klant contacteert met betrekking tot de leveringen (desgevallend zonder of met montage).

Paradisio zal op vraag van de klant, de contactgegevens van de klant doorgeven aan de externe firma ten einde deze firma toe te laten de klant te contacteren om een datum voor levering (al dan niet met montage) af te spreken. De klant, die levering of levering met montage vraagt van meubilair of andere goederen, verklaart zich daarom expliciet akkoord met deze manier van werken en aanvaardt expliciet de algemene voorwaarden van deze externe partij.

Paradisio kan in geen geval verantwoordelijk of aansprakelijk gesteld worden voor handelingen van, uitlatingen door en/of schade onder welke vorm of van welke aard dan ook veroorzaakt door deze externe partijen.

Opgelet! Paradisio behoudt zich ten allen tijde het recht voor om de transportkosten te verhogen indien de totale omvang en/of het totale gewicht dat zouden vereisen!

Uw bestelling zal geleverd worden op het adres dat u bij uw bestelling opgegeven heeft. Wij kiezen enkel en alleen voor verzekerde verzendingen! Uw pakket is dus verzekerd van zodra het Paradisio verlaat tot het bij u aankomt.