Bestellingen leveren

Kies voor thuislevering of afhaling in een van onze winkels (van bestellingen via onze webshop - opgelet: voor geboortelijsten is er een afhaalregeling)

Afhalen bij Paradisio

Wanneer u voor deze formule kiest, bespaart u op de leveringskosten. Wij rekenen u immers niets extra aan. U kan zelf bepalen in welke winkel u uw bestelling wil afhalen. Bekijk de adressen en openingsuren van onze winkels.

Levering aan huis

Indien uw bestelling binnen de door onze transportdienst vastgelegde grenzen valt (zie artikel 12 van onze algemene voorwaarden), kunnen we de artikels ook thuis of op een ander adres laten leveren. Binnen België bedraagt de leveringskost 6 euro per zending. Verzendingen naar Nederland en Luxemburg kosten 10 euro. Bestellingen vanaf 50 € worden gratis verzonden binnen België, naar Nederland en Luxemburg geldt dit voor bestellingen vanaf 50 €.

Gezien de delicate aard en de waarde van slaapkamermeubeltjes en computerartikels worden deze via een gespecialiseerde service verzonden. Deze service valt niet onder de bovenstaande voorwaarden. Om de actuele prijzen en condities te kennen, contacteer je best je winkel.

Voor verzendingen naar andere landen zijn de kosten op aanvraag.

Opgelet! Paradisio behoudt zich ten allen tijde het recht voor om de transportkosten te verhogen indien de totale omvang en/of het totale gewicht dat zouden vereisen!

Uw bestelling zal geleverd worden op het adres dat u bij uw bestelling opgegeven heeft. Wij kiezen enkel en alleen voor verzekerde verzendingen. Uw pakket is dus verzekerd van zodra het Paradisio verlaat tot het bij u aankomt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang als eerste alle nieuwtjes!