Bestellingen leveren

Kies voor thuislevering of afhaling in een van onze winkels (van bestellingen via onze webshop - opgelet: voor geboortelijsten is er een afhaalregeling)

Afhalen bij Paradisio

Wanneer je voor deze formule kiest, bespaar je op de leveringskosten. Wij rekenen je immers niets extra aan. Je kan zelf bepalen in welke winkel je de bestelling wil afhalen. Bekijk de adressen en openingsuren van onze winkels.

Levering aan huis

Indien je bestelling binnen de door onze transportdienst vastgelegde grenzen valt (zie artikel 12 van onze algemene voorwaarden), kunnen we de artikels bij je thuis of op een ander adres laten leveren. Bestellingen met een (netto) totaal vanaf € 50 worden gratis verzonden binnen België, Nederland en Luxemburg. Voor bestellingen met een lager totaalbedrag wordt er binnen België € 6 per zending aangerekend en € 10 naar Nederland en Luxemburg. Verzendingen naar andere landen zijn op aanvraag.

Wij kiezen enkel en alleen voor verzekerde verzendingen. Je pakket is dus verzekerd van zodra het Paradisio verlaat tot het bij je thuis geleverd wordt.

Gezien de delicate aard en de waarde van slaapkamermeubeltjes en computerartikels worden deze via een gespecialiseerde service verzonden. Deze service valt niet onder de bovenstaande voorwaarden. Om de actuele prijzen en condities te kennen, contacteer je best je winkel.

Opgelet! Paradisio behoudt zich ten allen tijde het recht voor om de transportkosten te verhogen indien de totale omvang en/of het totale gewicht dat zouden vereisen!

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang als eerste alle nieuwtjes!