Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 24/02/2017.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/huifel-dooky-br-dooky/p-502066.
Dooky

Huifel

Dooky
zwart
geschikt voor wandelwagen/buggy/draagmand/autostoel groep 0+ Alle merken, universeel model

ref. I-191904

Dooky is ideaal om je kindje te beschermen tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht.

Hiermee creƫer je gemakkelijk een rustige en vredige omgeving voor je kindje, zodat deze geen last heeft van omgevings invloeden. Dooky is universeel en eenvoudig binnen enkele seconden te bevestigen aan de autostoel, kinderwagen en buggy, door middel van bijgeleverde ringen die overal omheen passen. Deze ringen zijn gemaakt van duurzaam en praktisch onbreekbaar kunststof.

Door het unieke geregistreerde ontwerp is de Dooky gemakkelijk in elke gewenste hoogte verstelbaar. De Dooky is gemaakt van 100% katoen en filtert ook nog eens meer dan 99% van de schadelijke UVA en UVB stralen.

De Dooky kan gewoon in de wasmachine worden gewassen.
€ 19,95
inclusief BTW en taksen

Kenmerken

Naam:Dooky
Geschikt voor
 · Soort :wandelwagen, buggy, draagmand, autostoel groep 0+
 · Merk:Alle merken
 · Universeel model:
Basiskleur:zwart
Materiaal:polyester
UV-bestendig:
Onderhoud:
Extra specificaties:- beschermt tegen regen, wind, sneeuw, licht en geluid
- 95% bescherming tegen UV-straling

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 16/03/2017.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 16/03/2017.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 16/03/2017.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 16/03/2017.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 16/03/2017.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.