Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 18/07/2018.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/inlegkussen-voor-relax-buggy-timboo-bamboo/p-838786.

Inlegkussen

collectie: Timboo, mineral, groen, geschikt voor relax/buggy, universeel model

€ 29,99

Omring uw baby met natuurlijke zachtheid, verzacht zijn wereld met bamboe.

Baby zit zalig zacht en comfortabel in de relax dankzij het Timboo-inlegkussen op basis van bamboe.  Zelfs als je baby zweet, blijft de stof aangenaam droog. 

Wist u dat bamboetextiel

60% meer absorbeert.  Bamboe groeit zo snel omdat de holle structuur van de vezels het toelaat om buitengewoon veel water op te nemen.  Dankzij die holle structuur absorbeert bamboetextiel 60% meer vocht dan katoen.

Superzacht is.  Omdat bamboevezels een ronde structuur hebben, valt bamboetextiel enorm soepel en voelt he superzacht aan.  Bovendien heeft bamboetextiel natuurlijke anti-bacteriële eigenschappen.  Na het wassen op maximaal 40°C wordt het gewoon nog zachter.  Om het te geloven met je 't voelen!

Biologisch afbreekbaar is.  Alleen het beste is goed genoeg voor uw kleintje.  Daarom produceert Timboo zijn producten met respect voor de natuur.  Timboo textiel op basis van bamboe is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.  De toekomst van onze kleintjes begint bij duurzaam ondernemen.

Referentie: G-289100
 
Collectie:Timboo
Kleur:mineral
Basiskleur:groen
Dessin:uni
Dubbelzijdig bruikbaar:
Breedte:40 cm
Lengte:76 cm
Met gordelopeningen:
Machinewasbaar op:
Extra specificaties:- geschikt voor 5-puntsgordel
- ECO vriendelijk product
Bovenkant
 · Materiaal:badstof
 · Samenstelling materiaal:90% Bamboe, 10% Polyester
Geschikt voor
 · Soort:relax, buggy
 · Universeel model:
Onderkant
 · Materiaal:katoen
 · Samenstelling materiaal:100% katoen
Paradisio ecolabel
 · Productie:
 · Productieinfo:Dit product is deels of volledig vervaardigd uit bamboevezel. Bamboe is een duurzaam alternatief voor katoen. In tegenstelling tot katoen is bamboe een snelgroeiende plant die weinig water en nauwelijks kunstmest of pesticiden nodig heeft. Bij het oogsten van bamboe worden enkel de zijtakken van de plant genomen zodat het land niet erodeert en er ook geen ontbossing plaatsvindt. De bamboeplant kan overal groeien en de katoenplant niet. Bovendien geeft bamboe een veel hogere opbrengst per m2 en is het beter (biologisch) afbreekbaar dan katoen.
 · Verpakking:
 · Duurzaamheid:

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Laatste stuks in voorraad bij Paradisio Sint-Niklaas.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 21/08/2018.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 21/08/2018.

Gent

Laatste stuks in voorraad bij Paradisio Gent.

Zonhoven

Laatste stuks in voorraad bij Seizoenswinkel Zonhoven.

Webshop

Beperkte voorraad bij de Paradisio webshop.

Paradisio wil een constructieve bijdrage leveren aan een duurzame en ecologische toekomst. Daarom hebben we het Paradisio ecolabel in het leven geroepen, wat garant staat voor de 'meest' ecologische keuze die u als consument in ons productassortiment kunt maken.

Dit product is deels of volledig vervaardigd uit bamboevezel. Bamboe is een duurzaam alternatief voor katoen. In tegenstelling tot katoen is bamboe een snelgroeiende plant die weinig water en nauwelijks kunstmest of pesticiden nodig heeft. Bij het oogsten van bamboe worden enkel de zijtakken van de plant genomen zodat het land niet erodeert en er ook geen ontbossing plaatsvindt. De bamboeplant kan overal groeien en de katoenplant niet. Bovendien geeft bamboe een veel hogere opbrengst per m2 en is het beter (biologisch) afbreekbaar dan katoen.

Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!