Hoe leg je een geboortelijst aan?
 • vanaf 3 maand voor
  de verwachte bevallingsdatum

  Je geboortelijst aanleggen

  Online

  Je online geboortelijst aanleggen is kinderspel. Kies je favoriete artikels uit het ruime assortiment op onze website en voeg ze toe aan je geboortelijst met het icoon.

  Welke spulletjes heb je allemaal nodig? Gebruik onze handige checklist en blader door onze babycatalogus voor inspiratie!

  Leg je online geboortelijst aan
  Handleiding Stap voor stap rondleiding
  Je geboortelijst aanleggen in beeld:

  In de winkel

  Wandel doorheen ons enorm assortiment en leg de gewenste producten in je winkelkar. Als je klaar bent, overlopen onze consulenten alles nog even met jou erbij.

  Wil je persoonlijke begeleiding? Onze opgeleide en ervaren consulenten staan je met plezier bij met deskundig advies. Maak zeker tijdig een afspraak via onderstaande knop!

  Welke spulletjes heb je allemaal nodig? Vraag zeker naar onze handige checklist en onze babycatalogus voor inspiratie!

  Maak een afspraak
  Onze winkels
  Je geboortelijst aanleggen in beeld:
 • Tot de opbergdatum

  Toevoegen en schrappen

  Online

  Je kan online onbeperkt artikels toevoegen of schrappen van je geboortelijst. Eens je zelf je online geboortelijst voltooid hebt en de winkel gekozen hebt waar je geboortelijst bewaard zal worden, contacteren we je om samen een opbergdatum af te spreken. Dit is de datum wanneer onze consulenten je geboortelijst bij de hand nemen en alle artikels bewaren. Spulletjes die niet voorradig zijn worden vanaf dan besteld, zo ben je zeker dat ze op de grote dag beschikbaar zijn. Na de opbergdatum kan je online of bij een bezoek aan de winkel nog een beperkt aantal wijzigingen aanvragen. Je aanvraag wordt bevestigd en verwerkt door de winkel binnen max. twee weken.

  Woont een deel van je familie dichter bij een van onze andere winkels? Dan kan je gerust een extra online geboortelijst aanleggen!

  In de winkel

  Eens je geboortelijst in de winkel aangelegd is, nemen onze consulenten je geboortelijst bij de hand en bewaren ze alle artikels. Spulletjes die niet voorradig zijn worden vanaf dan besteld, zo ben je zeker dat ze op de grote dag beschikbaar zijn. Na opbergen kan je online of bij een bezoek aan de winkel nog een beperkt aantal wijzigingen aanvragen. Je aanvraag wordt bevestigd en verwerkt door de winkel binnen max. twee weken.

  Woont een deel van je familie dichter bij een van onze andere winkels? Dan kan je daar gerust een extra geboortelijst aanleggen!


  Je geboortelijst aanpassen in beeld:
 • Tot je geboortelijst geopend is

  Verfijn je geboortelijst!

  Online & in de winkel

  Voor de grote dag is aangebroken, kan je sommige voorkeuren van je geboortelijst instellen:

  • Mag een artikel niet zichtbaar zijn voor familie en vrienden? Dat kan! Duid het artikel aan als "niet zichtbaar".
  • Wens je dat een artikel eerst worden gekozen? Dat kan! Duid het artikel aan als voorkeurartikel. Dan zien familie en vrienden dit artikel als eerste.
  • Is een artikel gekocht maar wil je het liever zelf meenemen in de winkel? Heb je een artikel dringend nodig? Dat kan! Duid het artikel aan als "enkel afhaling mogelijk door de ouders".

  Heb je ondertussen nog leuke spulletjes in de webshop of in de winkel gezien die je graag vooraf al zou hebben? Wij belonen je met een directe korting van 10% op alle* babyspulletjes die je direct aankoopt, los van je geboortelijst en dit zolang je geboortelijst bij ons ligt!
  (* uitgezonderd sterartikels en promoties, niet cumuleerbaar)


  Je geboortelijst verfijnen in beeld:
 • Geboorte van je kindje

  Openen van je geboortelijst

  Online

  Je kindje geboren? Proficiat! Open nu eenvoudig zelf online je geboortelijst. Hiervoor heb je enkel de voornaam en de geboortedatum van je kindje nodig. Vanaf nu kunnen je familie en vrienden geschenkjes kiezen van je geboortelijst, online en in de winkel.

  In de winkel

  Je kindje geboren? Proficiat! Geef ons een seintje en wij openen je geboortelijst! Je kan uiteraard ook steeds zelf online je geboortelijst openen. Hiervoor heb je enkel de voornaam en de geboortedatum van je kindje nodig. Vanaf nu kunnen je familie en vrienden geschenkjes kiezen van je geboortelijst, online en in de winkel.


  Je geboortelijst openen in beeld:
 • Van zodra je geboortelijst open is

  Geschenkjes kopen?

  Online & in de winkel

  Familie en vrienden kunnen geschenkjes online kopen & reserveren met betaalkaart of via overschrijving. Dit kan uiteraard ook in de winkel waar je geboortelijst ligt.

  Schenkers kunnen de aangekochte spulletjes direct meenemen (of achterlaten zodat we ze kunnen meegeven aan de ouders) in de winkel waar je geboortelijst is aangelegd.

  Het is helaas niet mogelijk om geschenkjes van een geboortelijst thuis te laten leveren.


  Geschenkjes kopen in beeld:
 • Tot twee maanden na de geboorte

  Afsluiten van je geboortelijst

  Een tweetal maanden na de geboorte van je kindje nodigen we je uit om je geboortelijst af te sluiten. Als waardering voor het leggen van je geboortelijst bij ons, schenken we je een waardebon t.w.v. 10% van de aangekochte spulletjes van je geboortelijst (met uitzondering van sterartikels en promoties). Je kan je waardebon gebruiken in alle afdelingen van onze winkels en in onze webshop.


  Je geboortelijst afsluiten in beeld:

Meer info nodig?

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang als eerste alle nieuwtjes!