Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 19/11/2017.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/matrasbeschermer-he-bamboo-br-60-x-120cm-voor-babybed-he-bamboo/p-495115.
he bamboo
Paradisio 

Matrasbeschermer

60 x 120cm, Hé Bamboo
wit
voor babybed

ref. G-188886

Bamboe bevat uit zichzelf een uniek bestandsdeel dat schimmels en schadelijke bacteriën voorkomt en verdrijft. Bamboe textiel verfrist uitstekend doordat het natuurlijke materiaal goed ademt en ventileert. Het zachte en luxueuze gevoel van bamboe biedt een maximaal slaapcomfort.

De bamboevezels hebben een sterk absorberende gaatjesstructuur; door de microscopisch kleine gaatjes in de bamboevezels voelen stoffen van bamboe steeds fris en 'ademend' aan. Hierdoor blijft de stof ook niet aan de huid kleven als het warm is. Een natuurlijke 'airco' als het ware. Bamboe is daarbij een soepele tijk en voelt aangenaam en zacht als zijde aan.

Kiezen voor bamboe betekent ook kiezen voor een beter leefmilieu: bij de verbouwing van bamboe worden geen pesticiden ingezet en het product is volledig biologisch afbreekbaar. Bamboe wordt in snel tempo het milieuvriendelijkst en anitallergisch materiaal van de 21ste eeuw.

€ 17,99
inclusief BTW en taksen
  • Uit voorraad leverbaar bij online bestelling
  • Ook beschikbaar in onze winkels te Aalst, Gent, Sint-Niklaas, Waregem en Zonhoven
  • Tot 10% extra korting met je klantenkaart
  • Dit is een groen artikel


Meer inspiratie

 

Meer info


Kenmerken

Naam:Hé Bamboo
Geschikt voor:babybed
Basiskleur:wit
Materiaal:molton
Samenstelling materiaal
 · Bovenlaag:100% Bamboe
Grammage per m²:190
Breedte:60 cm
Lengte:120 cm
Waterdicht:
Hypoallergeen:
Antibacterieel:
Klimatiserend/Vochtregulerend:
Machinewasbaar op:
Paradisio ecolabel
 · Productie:
 · Productieinfo:Dit product is deels of volledig vervaardigd uit bamboevezel. Bamboe is een duurzaam alternatief voor katoen. In tegenstelling tot katoen is bamboe een snelgroeiende plant die weinig water en nauwelijks kunstmest of pesticiden nodig heeft. Bij het oogsten van bamboe worden enkel de zijtakken van de plant genomen zodat het land niet erodeert en er ook geen ontbossing plaatsvindt. De bamboeplant kan overal groeien en de katoenplant niet. Bovendien geeft bamboe een veel hogere opbrengst per m2 en is het beter (biologisch) afbreekbaar dan katoen.
 · Verpakking:
 · Duurzaamheid:

Ecolabels

Paradisio wil een constructieve bijdrage leveren aan een duurzame en ecologische toekomst. Daarom hebben we het Paradisio ecolabel in het leven geroepen, wat garant staat voor de 'meest' ecologische keuze die u als consument in ons productassortiment kunt maken.

Dit product is deels of volledig vervaardigd uit bamboevezel. Bamboe is een duurzaam alternatief voor katoen. In tegenstelling tot katoen is bamboe een snelgroeiende plant die weinig water en nauwelijks kunstmest of pesticiden nodig heeft. Bij het oogsten van bamboe worden enkel de zijtakken van de plant genomen zodat het land niet erodeert en er ook geen ontbossing plaatsvindt. De bamboeplant kan overal groeien en de katoenplant niet. Bovendien geeft bamboe een veel hogere opbrengst per m2 en is het beter (biologisch) afbreekbaar dan katoen.

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Ruime voorraad bij Paradisio Sint-Niklaas.

Aalst

Ruime voorraad bij Paradisio Aalst.

Waregem

Ruime voorraad bij Paradisio Waregem.

Gent

Beperkte voorraad bij Paradisio Gent.

Zonhoven

Ruime voorraad bij Seizoenswinkel Zonhoven.

Webshop

Ruime voorraad bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?


Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!