Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 20/08/2019.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/parkschoentjes-boys-zebra-br-grijs-grey-collectie-soft-sole-characters-bobux/g-180501.

Parkschoentjes

boys, Zebra
grijs, grey
Collectie: Soft Sole Characters

Referentie: I-112069
 
€ 32,95


Bobux soft soles zijn de eerste en originele leren slofjes met elastische sluiting die goed blijven zitten! De leren slofjes zijn gemaakt van ecologisch gelooid leer en 100% chroomvrij!

Bobux wil de natuurlijke ontwikkeling van kindervoetjes bevorderen, zodat onze kindjes hun hele leven lang gezonde voeten hebben.  Op blote voeten lopen is het allerbeste, daarom ontwikkelt Bobux innovatieve schoenen waarin dit het best benaderd wordt.  Bobux ontwerpt kinderschoenen die bij elke leeftijd de correcte anatomische vorm van groeiende kindervoetjes respecteert.  Ouders mogen gerust zijn: voetjes kunnen onbelemmerd groeien en dragen hele comfortabele schoenen!  Onze ervaren vakmensen werken bovendien enkel met materialen van de hoogste kwaliteit.
Soft Sole is voor nog niet lopertjes, baby's die voornamelijk recht zitten en kruipen.  In deze fase hebben kinderen schoentjes nodig die totale bewegingsvrijheid bieden.  Een tweede huid voor gevoelige voetjes, die bescherming, comfort en een stevige grip biedt.

Eigenschappen:
- vrolijke designs prikkelen de fantasie
- elastische sluiting zorgt ervoor dat de slofjes goed blijven zitten
- is van zacht leder voor een huidvriendelijke bescherming
- ze geven alle vrijheid voor groeiende voetjes om natuurlijk te bewegen

Bobux staat voor ecologisch verantwoord produceren om de wereld van onze kinderen gezonder en duurzamer te maken.  Onze ecologische filosofie werkt door in ons hele productieproces, van productontwikkeling en ontwerpen, tot de keuze van grondstoffen en verpakking.
Al onze leveranciers moeten aan de internationale milieuvoorschriften voldoen en garanderen dat onze grondstoffen veilig en niet giftig zijn.
Alle testen worden door onafhankelijke en erkende organisaties uitgevoerd conform internationale milieunormen.
Elke zending wordt vooraf uitvoerig getest en gecontroleerd.
Alle producten worden met de grootste zorgvuldigheid en in overeenstemming met de strengste veiligheidsvoorschriften vervaardigd.
Ergonomisch en veilig voor kinderen.

Referentie: I-112069
 
Naam:Zebra
Collectie:Soft Sole Characters
Doelgroep:boys
Specifieke doelgroep:baby
Model:parkschoentjes
Kleur:grey
Basiskleur:grijs
Dessin:uni
Applicatie:zebra
Sluiting:elastiek
Materiaal:leder
Extra specificaties:- in geschenkdoos

Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!