Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 25/04/2019.
Bekijk de actuele informatie, prijs en voorraad van dit artikel online op
http://www.paradisio-online.be/baby/toilettas-zipngo-elodie-details/p-980365.

Toilettas

Zipn'go
roze, collectie: Faded Rose - Valleys of Himalaya

Referentie: 344065
 
€ 34,90

Met de Elodie Details Zipn'go ben je van alle gemakken voorzien. Het is een toilettas en commodemandje in één. Rits de zipn'go dicht dan heb je een toilettas, rits je hem open dan ontstaat er een vierkant commodemandje. Het mandje blijft goed open staan door middel van de metalen frame aan de bovenrand. 
Ideaal om je dagelijkse verzorgingsspulletjes in op te bergen. Het staat leuk op de commode en ga je een dagje weg, dan rits je het mandje dicht en heb je een hele hippe toilettas om mee te nemen in je verzorgingstas. Met de zipn'go ben je altijd voorbereid op een onverwachts moment. 
Uiteraard is de toilettas van Elodie Details ook ontzettend handig voor een logeerpartijtje of voor jezelf. Rits je de tas open, dan zie je in één oogopslag je spulletjes en hoef je niet te zoeken.Referentie: 344065
 
Naam:Zipn'go
Collectie:Faded Rose - Valleys of Himalaya
Basiskleur:roze
Dessin:uni
Materiaal:velours
Sluiting:rits
Met opbergvakken aan de binnenkant:
Met opbergvakken aan de buitenkant:
Met handvat(ten):
Met spiegel:

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkel. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons hier contacteren.

Sint-Niklaas

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 15/05/2019.

Aalst

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 14/05/2019.

Waregem

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 14/05/2019.

Gent

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 14/05/2019.

Zonhoven

Enkel op bestelling te verkrijgen bij Seizoenswinkel Zonhoven. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel in onze winkel op 14/05/2019.

Webshop

Enkel op bestelling te verkrijgen bij de Paradisio webshop.


Opmerking, vraag of mening?

Heb jij al leuke of interessante momenten beleefd met dit artikel? Deel ze dan gerust met ons en onze andere klanten!
Of is er nog iets dat je niet helemaal duidelijk is? Laat het ons hier weten en we proberen zo snel mogelijk voor opklaring te zorgen!