Paradisio's prijsgarantie

Bij ons bent u zeker van de juiste prijs!

Door middel van dagelijkse controle van de prijzen van onze artikelen en vergelijking met identieke artikelen van concurrenten in België, betaal je bij Paradisio steeds de laagste prijs in jouw streek.

Steeds de beste prijzen in onze winkels

Indien je je artikel gekocht hebt in een Paradisio-winkel en je hebt in een andere Belgische, fysieke winkel in dezelfde regio op dezelfde dag toch een lagere prijs gezien, dan betalen we jou het verschil terug!

Ben je toevallig in de buurt van een Paradisio-winkel? Spring dan gerust even binnen en breng ons op de hoogte. Eventueel met een folder waarin de lagere prijs staat of een ander fysiek bewijs. Breng dan ook je kasticket samen met dit fysiek bewijs mee, zodat een winkelmedewerker de prijs kan vergelijken.

Heb je echter geen fysiek bewijs van het prijsverschil, breng dan alleen je kasticket mee. De winkelmedewerker geeft de prijs dan door ter controle.

Steeds de beste prijzen in onze webshop

Heb je een artikel gekocht in de Paradisio-webshop en je hebt een lagere prijs gevonden voor hetzelfde artikel dat op hetzelfde moment beschikbaar en leverbaar was in België bij een concurrerende webshop? Ook dan betalen we jou het verschil terug!

Beschik je over een folder waarin de laagste prijs staat of een ander fysiek bewijs van de prijs? Zeg ons dan waar we deze informatie kunnen vinden. Zo kunnen we de prijs voor jou controleren.

Geen fysiek bewijs van het prijsverschil? Dan geven we het mogelijke verschil door ter controle.

Voorwaarden

Is een artikel goedkoper beschikbaar bij een concurrent, dan betalen we je het verschil terug met onderstaande voorwaarden in acht genomen.

Milieu- en andere Belgische belastingen worden meegerekend. We houden geen rekening met (speciale) dagprijzen, falingen, solden, uitverkoop, outlets, groothandelverkoop, demomodellen, artikelen aangeboden op openbare verkopen of veilingen en afwijkende leverings- en betalingsvoorwaarden. We vergelijken altijd met totaalprijzen, service-, verzendkosten en eventueel gratis goederen inbegrepen. We houden ook rekening met kortingen.

De prijzen op onze webshop worden dagelijks bijgewerkt en vergeleken met concurrerende webshops op nationaal niveau. De prijzen van onze artikelen in de webshop worden niet vergeleken met die in fysieke winkels van concurrenten in België. Enkel de prijzen van artikelen die op hetzelfde moment beschikbaar en leverbaar zijn in België worden bekeken.

De prijsgarantie geldt voor nieuwe artikelen in originele gesloten fabrieksverpakking die kunnen nabesteld worden.

Gezien de sterke fluctuaties in prijzen behoudt Paradisio zich het recht om deze laagste prijsgarantie niet te laten gelden op computergerelateerde artikelen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang als eerste alle nieuwtjes!