Paradisio's Baby Days: van 6 tot en met 9 mei!!

Op 13, 14, 15 en 16 oktober 2017 vieren wij naar jaarlijkse gewoonte opnieuw onze Baby Days: een heel weekend lang trakteren we alle klanten met 20% korting op babyartikelen, waardebonnen bij aankoop van slaapkamermeubeltjes en gratis foto's van hun kleine spruit!
Jij komt toch ook?


20% korting op babyartikelen*

Je leest het goed: op bijna ons volledige assortiment aan babyartikelen krijg je tijdens de Baby Days een stevige korting van maar liefst 20% ! Niet alleen in onze winkels, maar ook in onze webshop kan je jouw korting verzilveren. De 20% korting wordt automatisch toegepast tijdens de laatste stap van het afrekenen van je online bestelling als je je klantenkaart gebruikt of een nieuwe aanmaakt.

Slaapkameractie: verdien waardebonnen*

Per aankoopschijf van €100 slaapkamermeubeltjes verdien je een waardebon van €10. Koop je bijvoorbeeld tijdens onze Baby Days een nieuw bedje, een kleerkastje en een nachtkastje voor je kleine spruit en kost dat je €650, dan krijg je aan de kassa van ons een waardebon van €60. Ideaal om nadien wat decoratie, knuffels of bedtextiel mee aan te schaffen!

Open op zondag 15 oktober

Om iedereen de kans te geven optimaal te genieten van onze Baby Days zullen al onze winkels ook open zijn op zondag 15 oktober van 13u30 tot 18u.

Gratis babyfoto*

Het wordt stilaan traditie, want net zoals alle voorgaande jaren kan je tijdens onze Baby Days je kleinste kapoen gratis door een professionele fotograaf op de gevoelige plaat vast laten leggen. De fotostudio zal in alle Paradisio-winkels en in Seizoenswinkel open zijn op zaterdag 14 oktober van 10.00u tot 17.30u en op zondag 15 oktober van 13.30u tot 17.30u.


*De kleine lettertjes
  • Deze acties lopen van vrijdag 13/10/17 9u30 tot en met maandag 16/10/17 18u30.
  • De 20% korting geldt niet op geboortelijsten, slaapkamers, zwangerschaps- en kinderkledij, promoties, sterartikelen, folderartikelen, geschenkcheques, voorschotten en lopende reservaties (zelfs al vindt de afhaling van een reservatie plaats op de dagen van de babydays).
  • De waardebonnen verkregen door de slaapkameractie kunnen niet gebruikt worden om de aankoop te betalen waarop de bon werd berekend. De slaapkameractie is niet cumuleerbaar met geboortelijstkorting.
  • Waardebonnen verkregen door de slaapkameractie zijn 21 dagen geldig
  • Deze acties zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen of acties.
  • Deze acties en extra voordelen zijn niet inwisselbaar voor geld.
  • Paradisio behoudt zich het recht de actie ten allen tijde stop te kunnen zetten of aan te passen en dat zonder opgave van reden.