Kerst, de mooiste tijd van het jaar!

kerst

Voor veel mensen is Kerst de mooiste tijd van het jaar en daar zijn we het helemaal mee eens! De wintermaanden zijn dan ook de ideale periode om het extra sfeervol en gezellig te maken in huis.

Voor het versieren van je huis ben je bij ons aan het juiste adres. In onze winkels te Aalst, Sint Niklaas, Waregem en Zonhoven kan je onder meer terecht voor kerstbomen, kerstboomdecoraties, tafelversieringen, indoor- en outdoor kerstverlichting, kersthuisjes, kerststallen en zoveel meer.

Jaarlijks bouwen wij in onze winkels een grootse kerstshow vol inspiratie op en zetten wij de allernieuwste kersttrends in de kijker.

De kersttrends voor 2021: 
  • Made With Love: voor een echte huiselijke sfeer! Traditioneel rood/wit kleurenpalet met moderne toetsen van Scandinavische folklore en home made accessoires.
  • Forest Friends: voor nostalgische natuurliefhebbers! Warme aardetinten met accenten van gedroogde planten, herfst, bosdieren en zelfs een vleugje seventies retro stijl.
  • Magical Garden: voor de dromers! Zachte pasteltinten gecombineerd met koele accenten. Eenhoorns, ballerina's en elfjes nemen je mee naar een feeërieke en romantische droomwereld.
  • Bright Luxury: chique en luxueus! Een romantisch witte kerst met goud- en zilverkleurige accenten. Rijkelijk gecombineerd met zachte veren, vogeltjes en engeltjes.

Kom dus zeker in onze winkels genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van jouw eigen huis of tuin!

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang als eerste alle nieuwtjes!