Klantenkaart

Krijg een directe korting op al je aankopen!

Met je Paradisio klantenkaart krijg je directe korting op tal van producten in onze winkel en webshop. Je herkent de artikels met deze extra korting aan het klantenkaarticoon bij de prijs.

Je persoonlijke klantenkaart wordt automatisch aangemaakt bij je eerste aankoop op onze website of in een van onze winkels. Je hebt dan meteen recht op korting.

Het kortingspercentage wordt per afdeling (baby, computer, kantoor en seizoen) berekend op basis van je omzet van de afgelopen 12 maanden. Telkens wanneer je iets koopt, wordt jouw persoonlijke korting automatisch herrekend.
Hoeveel de korting bedraagt, vind je in onderstaande tabel:

Omzet per afdelingKorting
< 250 euro 4%
tussen 250 en 500 euro 6%
tussen 500 en 1250 euro 8%
tussen 1250 en 3000 euro 10%
> 3000 euro 15%

Uitzonderingen

In onze winkel vind je regelmatig sterartikelen terug. Dit zijn onze laagste prijzen, dus hierop kan geen korting meer gegeven worden.
Ook promoties en artikels vanop een geboortelijst komen niet in aanmerking voor korting.

Heb je momenteel een geboortelijst liggen bij Paradisio? Dan geniet je van een ander specifiek kortingsysteem. Meer info hierover vind je in de winkel.
Opgelet: indien je een artikel koopt van een geboortelijst van iemand anders, telt deze omzet niet mee voor de omzet van jouw klantenkaart.

Reglement

Je klantenkaart is persoonlijk en mag niet worden doorgegeven aan derden behoudens familie of dienstverbanden. Paradisio heeft het recht wijzigingen aan te brengen in het systeem.
Niet correcte betalingen of diefstal houdt automatisch verval in van elke korting.
Klantenkaart vergeten? Geen probleem, hou je kasticket bij en breng het samen met je klantenkaart mee bij je volgende bezoek aan Paradisio.