Paradisio's klantenkaart

Krijg directe korting op je aankopen!

Met je Paradisio klantenkaart krijg je directe korting op tal van producten in onze winkel en webshop. Je herkent de artikels met korting aan het klantenkaarticoon bij de prijs.

Je persoonlijke klantenkaart wordt automatisch aangemaakt bij je eerste aankoop met je Paradisio account online of in een van onze winkels. Je hebt dan meteen recht op korting.

Het kortingspercentage wordt berekend op basis van je omzet van de afgelopen 12 maanden. Telkens als je iets koopt, wordt je korting automatisch herrekend.
Hoeveel de korting bedraagt, vind je in onderstaande tabel:

Omzet Korting
< 500 euro 3%
tussen 500 en 1500 euro 5%
tussen 1500 en 3000 euro 10%
> 3000 euro 15%

Uitzonderingen

In onze winkel vind je soms sterartikelen terug. Dit zijn onze allerlaagste prijzen, hierop kan geen klantenkaartkorting gegeven worden. De korting is ook niet van toepassing op geschenkcheques en voorschotten.
Promoties en artikels van geboortelijsten komen niet in aanmerking voor klantenkaartkorting. Op sommige wandelwagens wordt maximum 10% korting toegekend.

Heb je momenteel een geboortelijst bij Paradisio? Dan geniet je van een specifiek kortingsysteem. Meer info hierover vind je in de winkel.
Opgelet: indien je een artikel koopt van een geboortelijst, telt dit niet mee in de omzet van je klantenkaart.

Reglement

Je klantenkaart is persoonlijk en mag niet worden doorgegeven aan derden behoudens familie of dienstverbanden. Paradisio heeft het recht wijzigingen aan te brengen in het systeem.
Niet correcte betalingen of diefstal houdt automatisch verval in van elke korting.
Klantenkaart vergeten? Geen probleem, vraag de kassier(ster) om je kortingstegoed op je kasticket te plaatsen. Hou dit kasticket bij en breng het samen met je klantenkaart mee bij je volgende bezoek aan Paradisio.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang als eerste alle nieuwtjes!