Een geboortelijst aanleggen? Bij Paradisio natuurlijk!

Alle voordelen op een rijtje

Wanneer moet ik mijn lijstje aanleggen en afsluiten?

Wij raden aan om het lijstje rond de zesde maand van de zwangerschap samen te stellen. Is de bevalling gepland tijdens juli of augustus, dan kom je best nog een maand vroeger langs. Maak tijdig een afspraak als je een persoonlijke begeleiding wenst.

Het afsluiten van je geboortelijst doe je best een tweetal maanden na de geboorte.

Kan ik mijn geboortelijst nog wijzigen?

Je kan steeds artikelen toevoegen of verwijderen van je geboortelijst. Een telefoontje of mailtje naar onze winkel volstaat hiervoor!

Opgelet! Seizoensgebonden kledij, promoties en specifiek voor je lijst bestelde artikelen (o.a. kinderwagens en babykamers) dien je verplicht af te nemen!

Ben ik verplicht alle artikelen af te nemen?

Na het afsluiten van je lijst, nemen we graag de niet gekozen spulletjes terug. Opgelet! Enkel seizoensgebonden kledij, promoties en specifiek voor je lijst bestelde artikelen (o.a. kinderwagens en babykamers) dien je verplicht af te nemen.

Het gebeurt gelukkig zelden, maar indien er onverwachts een einde komt aan de zwangerschap nemen we zonder enig probleem alle aangeschafte spulletjes terug mits ze ongebruikt zijn.

Kindje geboren! Wat nu?

Is je kindje geboren? Dan kan je lijstje opengesteld worden voor je familie en vrienden!

Dit kan je zelf door in te loggen op je geboortelijst. Vul er de naam en de geboortedatum van je baby in.

Geen computer in de buurt? Geef ons een seintje via telefoontje of e-mail en wij zorgen er voor dat je geboortelijst geopend wordt.

Hoe kunnen mijn familie/vrienden geschenkjes kopen?

Artikelen van een geboortelijst aankopen kan op verschillende manieren: in één van onze winkels, telefonisch, via fax of online. De artikelen bevinden zich steeds in de winkel waar je geboortelijstje werd aangelegd. Jouw familie en vrienden kunnen daar via onze aanraakschermen hun keuze maken uit je lijstje. Desgewenst kunnen zij het geschenk meteen meenemen.

Het is steeds mogelijk om je geboortelijst te raadplegen in onze andere vestigingen. De geschenkjes kunnen in dit geval betaald worden via overschrijving of kredietkaart. Hetzelfde geldt voor telefonische en online reservaties. De gekozen artikelen worden dan door ons aan jullie meegegeven. Wij geven je uiteraard een seintje wanneer er geschenkjes voor jullie klaar staan!

Mijn geboortelijst online

Wanneer je je geboortelijst aanlegt, wordt deze meteen online gezet. Als ouder kan je hierop inloggen. Van zodra je ons meldt dat je kindje geboren is, krijgen ook je familie en vrienden toegang tot je lijstje.

Bij je online geboortelijst hoort er een unieke mini website die je verder kan personaliseren. Zo kan je een online geboortekaartje aanmaken en versturen. Ook de eerste foto's van je baby zijn heel eenvoudig online te plaatsen.

De geboortelijst is op elk moment up-to-date, dus je hebt steeds een overzicht van wie welke spulletjes gekocht heeft.

Familie en vrienden kunnen inloggen met de naam en de geboortedatum van je kleine spruit. Naast een geschenkje kiezen, kunnen ze ook een berichtje achterlaten in jullie gastenboek.

Wat moet er op mijn geboortelijstje staan?

Wie een kindje verwacht, heeft een hoop babyspullen nodig. Om je alvast op weg te helpen bij het kiezen, hebben wij een handige checklist gemaakt. Die kan je hier afdrukken.

Bij een volledige babyuitzet horen ook wat duurdere artikelen. Om je de kans te geven ook deze artikelen via je geboortelijst te kunnen verkrijgen, kan je geschenkcheques als optie op de lijst zetten. Het bedrag van deze cheque kan de klant dan zelf bepalen. Tip: een Paradisio geschenkcheque kan je ook spenderen op onze andere afdelingen.